OM OS

Velkommen til UTTE Design - Unikke smykker og læder håndlavet i København

Velkommen til UTTE Design Webshop. Her kan du købe fine sager til dig selv eller gode gaver. Du finder ørestikker i forgyldt sterlingsølv, oxyderet sterlingsølv, rå messing, i lækkert læder & ørestikker i fine forme. Af lædervarer kan du finde key straps i kernelæder og key hangers i flettet læder. Er du interesseret i flere smykker, end du kan se på webshoppen, kan du læse mere om at afholde smykke-homeparty herunder. 

Du kan klikke dig rundt i de forskellige menuer herover. 
Vi er glade for, at du er her.

 

JULEGAVEBYT

Har du fået en dejlig smykkejulegave, men ønsker at bytte til andet i shoppen kan dette gøres frem til 3. januar 2020.

Dette gøres ved, at sende en mail til kontakt@uttedesign.dk med et billede af varen. Derefter pakkes smykkerne i original emballage og sendes til:

UTTE DESIGN

HORSEBAKKEN 34

2400 KØBENHAVN NV

VIGTIGT: I pakken skrives hvilke smykker der ønskes byttes til og din returadresse. 

 

SMYKKE-HOMEPARTY // SMYKKE-EVENT

Jeg tager hjem til dig en dag eller aften - eller ud på din arbejdsplads f.eks. i frokostpausen eller til personale event til et hyggeligt smykke-homeparty/smykke-event med alle smykkerne og viser dem frem. Jeg har altid et større udvalg med, end hvad du kan finde på webshoppen, designmarkeder mm. På dagen gives unikke tilbud. I kan samles veninder, kollegaer, familie osv. og se det store udvalg. Det er gratis og du får et par ørestikker som vært, hvis du samler over 4 købende gæster. 

Kontakt mig via: kontakt@uttedesign.dk & hør mere.

 

OM

UTTE Design er ejet af Line Uttenreitter, der designer og håndlaver smykkerne fra sit værksted i København. Fokus er, at lave fine, rå & unikke smykker til fornuftige priser til både kvinder & mænd. Materialerne er læder, kernelæder, messing, guld, sølv, og natursten. Alle stikker & låse, med forstykke af messing, er i kirurgisk stål – & alle materialer er nikkelfri. UTTE Design er godkendt af Ædelmetalkontrollen. 

 

PAS PÅ DINE SMYKKER & PLEJE

For at dine smykker holder anbefales, at du undgår at have dine smykker på i bad, tager dine smykker af ved brug af hårprodukter og lign. & at de lægges i noget solidt under transport. Hvis uheldet alligevel er ude, er du velkommen til at tage kontakt. 

Messing vil, efter tid, få patina som giver et råt look. Ørestikkerne kan nemt pudses op med almindelig messingrens, hvis du foretrækker et blankt look igen.

Forgyldt sølv, vil holde farven længere, jo mere du passer på dem. Læg dem ikke i fugtige rum og opbevar dem solidt ved transport. 

 

UTTE DESIGNS SAMARBEJDSPARTNERE/FORHANDLERE

SJÆLLAND

Krejl og Kaffe, Østerbro

Vølve, Frederiksberg

ROBA, NV

Lena Pedersen - Glas og Porcelæn, Kbh K 

Fünf, Elmegade

Bonna, Kbh K

 

JYLLAND

Hornstrup kursuscenter, Vejle

Danmark & Norden, Vejle

RAASTED, Ringkøbing

 

WEBSHOP

Chremma.dk