OM UTTE DESIGN

Velkommen til UTTE Design - Unikke smykker og læder håndlavet i København

Velkommen til UTTE Design Webshop. Her kan du købe fine sager til dig selv eller gode gaver. Du finder ørestikker i forgyldt sterlingsølv, oxyderet sterlingsølv, rå messing, lidt lækkert læder & ørestikker i fine forme. Er du interesseret i flere smykker, end du kan se på webshoppen, kan du læse mere om at afholde smykke-homeparty herunder. 

Du kan klikke dig rundt i de forskellige menuer herover. 
Vi er glade for, at du er her.

 

OM UTTE DESIGN

UTTE Design er ejet af Line Uttenreitter, der designer og håndlaver smykkerne fra sit værksted i København. Fokus er, at lave fine, rå & unikke smykker tilføjet en sjat magi & kærlighed - alt sammen til fornuftige priser. Materialerne er sterlingsølv, guld, messing, flettet læder og de fineste natursten der alle har en speciel betydning. Alle stikker & låse, med forstykke af messing, er i kirurgisk stål – & alle materialer er nikkelfri. UTTE Design er godkendt af Ædelmetalkontrollen. 

 

LEVERING

Vi giver fri fragt på alle bestillinger over 699,- i Danmark. Vi sender med DAO pakkepost - hjemmelevering. Du vil modtage track & trace på din e-mail og mobilnr. Vi sender med DAO’s leveringsfrister. 

 

SMYKKE-HOMEPARTY // SMYKKE-EVENT

Jeg tager hjem til dig en dag eller aften - eller ud på din arbejdsplads f.eks. i frokostpausen eller til personale event til et hyggeligt smykke-homeparty/smykke-event med alle smykkerne og viser dem frem. Jeg har altid et større udvalg med, end hvad du kan finde på webshoppen, designmarkeder mm. På dagen gives unikke tilbud. I kan samles veninder, kollegaer, familie osv. og se det store udvalg. Det er gratis og du får et par ørestikker som vært, hvis du samler over 4 købende gæster. 

Kontakt mig via: kontakt@uttedesign.dk & hør mere.

 

PAS PÅ DINE SMYKKER & PLEJE

For at dine smykker holder anbefales, at du undgår at have dine smykker på i bad, tager dine smykker af ved brug af hårprodukter og lign. & at de lægges i noget solidt under transport. Hvis uheldet alligevel er ude, er du velkommen til at tage kontakt. 

Messing vil, efter tid, få patina som giver et råt look. Ørestikkerne kan nemt pudses op med almindelig messingrens, hvis du foretrækker et blankt look igen.

Forgyldt sølv, vil holde farven længere, jo mere du passer på dem. Læg dem ikke i fugtige rum og opbevar dem solidt ved transport. 

 

RETURNERING & SMYKKEBYT

Hvis du vil bytte, returnere eller reklamere gælder købeloven. Der er 14 dages returret - varen skal sendes retur ubrugt og i original emballage.

Inden du returnerer eller bytter bedes du sende en mail med billede af smykkerne til kontakt@uttedesign.dk. Derefter pakkes de ubrugte smykker i original emballage og sendes i sikker pakke til:

UTTE DESIGN

NØRREBROGADE 152, 3. TV

2200 KØBENHAVN N

VIGTIGT VED BYT: I pakken skrives hvilke smykker der ønskes byttes til og din returadresse & mobilnr (til porto). 

OBS. Det er dit eget ansvar, at smykkerne når sikkert frem og at portoen er korrekt betalt (køber betaler porto ved returnering fra webshop), så husk at pakke smykkerne godt og sikkert inden afsendelse, så de kan nå trygt og fine frem.

 

UTTE DESIGNS SAMARBEJDSPARTNERE/FORHANDLERE

SJÆLLAND

Krejl og Kaffe, Kbh Ø

Robashop, Kbh NV

Lena Pedersen - Glas og Porcelæn, Kbh K 

Fünf, Kbh N

Den Hirschsprungske Samling, museumsshoppen, Kbh Ø

Skotte & Stentoft, Sorø

Mayaiou, Gilleleje

 

JYLLAND

Hornstrup kursuscenter, Vejle

Danmark & Norden, Vejle

Butik Himmelstrejf, Fredericia

Burslund - Cafe, garn og gaver, Silkeborg